Empresa

Implantada a Alacant a principi dels anys 90, Abrisol és el primer fabricant nacional de cobertes de piscines. En aquests més de 20 anys de trajectòria, Abrisol ha aconseguit posicionar-se com a empresa líder en fabricació de cobertes de piscines. La nostra experiència i saber fer estan a l’avantguarda en el sector i són sinònim de qualitat, garantia i satisfacció. Abrisol compta en l’actualitat amb més de 10.000 m2 dedicats a producció i I+D+i, cosa que ens permet proporcionar un excel·lent servei als milers de clients que tenim repartits en més de 15 països d’Europa i Nord d’Àfrica.

abrisol-mapa-mundo
adaptabilidad-piscinas-abrisol

LLa gama de productes que ofereix Abrisol se situa al capdavant del sector, ja que n’és la més extensa del mercat per la total adaptabilitat a la situació i forma de cada piscina. No importa com de complicat sigui el teu projecte, en Abrisol sempre trobaràs la solució adequada per a cobrir la teva piscina. Cobertes altes, baixes, fixes, telescòpiques, adossades… ningú pot oferir-te una gama més àmplia. I junt amb l’assessorament tècnic del nostre personal especialitzat, sempre trobarem junts la coberta que millor s’adapti a les teves necessitats.

Les cobertes de piscina Abrisol combinen elegància, utilitat, facilitat de maneig i solidesa. Gràcies a les nostres cobertes de piscina, podràs prolongar el bany durant tot l’any, evitar accidents de caiguda de nens o animals a la piscina, estalviar en depuradora i tractaments químics, a banda d’una major netedat evitant tota pol·lució, insectes, fulles, terra, etc.

calidad-piscinas-abrisol