Cobertes per a grans dimensions

Cobertes per a grans dimensions

Treu el màxim partit amb les nostres cobertes personalitzades i a mida per a grans dimensions amb les quals protegiràs la teva piscina sense preocupar-te per res. Són la millor forma d’estalviar ja que redueixen substancialment el manteniment i mantenen la calor d’una manera completament ecològica.

Tenim una àmplia experiència en la fabricació i instal·lació de cobertes de grans dimensions per a una variada tipologia de clients: ajuntaments, col·legis, càmpings, hotels, etc.

El nostre departament tècnic realitza un projecte a mida en cada cas, adaptant-nos a qualsevol forma i dimensions de piscina, i realitzant una labor d’assessorament per a ajudar els nostres clients a decidir entre les distintes tipologies de coberta en funció de les seves necessitats.

 

Tenir una piscina coberta proporciona un gran valor afegit i un excel·lent punt de diferenciació per a clients amb piscina oberta al públic.
Comptar amb un espai aquàtic que pugui proporcionar alhora descans i diversió durant tot l’any resulta un aspecte cada cop més valorat en la societat actual.